Over Marshoek

Wij zijn Marshoek, de financieel specialist voor (food)retailers.

Onze missie: “Wij realiseren met retailers hun ambities”. Samen met ongeveer 100 gedreven collega’s, bedienen we ruim 650 klanten op het gebied van administratie, salarisverwerking, advies en/of retail consultancy. Als Marshoeker werk je samen in een team met vakgedreven professionals.

Om je te ontwikkelen in je vak en vaardigheden, investeren we in jouw ontwikkeling. Onze basis is een continue bijdrage leveren aan het samenwerkingsverband tussen Marshoek en de klant. In een voortdurende veranderende retailmarkt is het onze ambitie om verder te groeien in de branche en met onze diensten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werken bij Marshoek is een mooie stap in je carrière!

Bij ons draait alles om betrouwbaarheid, deskundigheid en innovatie. Deze kernwaarden vormen de basis van onze strategie en zijn perfect te koppelen aan onze drie bedrijfsonderdelen: administratie & salarisverwerking, advieswerk & (retail)consultancy en ICT & tooling.

We zijn trots op onze samenwerking met toonaangevende klanten in een dynamische retailmarkt, waar we elke dag ons best doen om hun verwachtingen te overtreffen. Maar bij Marshoek draait het niet alleen om werk. We geloven ook sterk in het creëren van een stimulerende omgeving waar samenwerking centraal staat. Daarom organiseren we regelmatig uitjes waarbij we samen herinneringen maken en banden versterken.

En wist je dat bij Marshoek de groeikansen eindeloos zijn? We hebben een sterke ambitie om te groeien binnen de markt, en daarom moedigen we onze teamleden aan om hun volledige potentieel te bereiken. Persoonlijke ontwikkeling is daarbij een belangrijk onderdeel. Met een centrale locatie in Utrecht zijn we perfect gepositioneerd om deze groei te realiseren.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en laten we samen betrouwbaarheid, deskundigheid en innovatie in praktijk brengen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij realiseren met retailers hun ambities!

Door onze jarenlange ervaring in de (food)retail branche weet Marshoek als geen ander hoe ze haar klanten het beste verder kan helpen. Werken voor Marshoek betekent werken voor o.a.: